Print Friendly, PDF & Email

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Είμαι και θα είμαι στο πλευρό σας για να αποκατασταθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε

Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ. συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου. Στη συνάντηση συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, τα πολλά και χρόνια ζητήματα του κλάδου των ΤΕ Μηχανικών, τα οποία, η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, δεσμεύτηκε να τα αναδείξει τόσο στο Ελληνικό όσο και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να βρίσκεται δίπλα στους αγώνες του κλάδου μας. 

Υλοποιώντας τη δέσμευσή της αυτή, η κ. Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στα ζητήματα που απασχολούν τον κάδο των ΤΕ Μηχανικών στην ομιλία της στην ολομέλεια της Βουλής στα πλαίσια της συζήτησης του σχεδίου νόμου «Νέο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και συμπληρωματικές διατάξεις».

Δείτε:

Συνάντηση Ζωής Κωνσταντοπούλου με ΤΕ Μηχανικών: «Είμαι και θα είμαι στο πλευρό σας για να αποκατασταθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε»

https://www.facebook.com/watch/?v=1084598413080428&rdid=OEZ8yJhTe3ZWJMx5

Απόσπασμα από την ομιλία της κας Κωνσταντοπούλου στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την οποία έκανε σχετική αναφορά στη συνάντησή μας και τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας. 

(Η αναφορά γίνεται μετά το 41ο λεπτό της ομιλίας)

ΤΜΕΔΕ: Ειδικά ασφαλιστικά προνόμια για τους ΤΕ Μηχανικούς

ΤΜΕΔΕ: Πρόταση ασφαλιστικού προγράμματος on sale

Ειδικά Προνόμια για τους ΤΕ Μηχανικούς
×